Jantien Broere met haar doktershuis in tv woonspecial van BinnensteBuiten

 In Binnenhuisarchitectuur, Binnenkijken, Design, Duurzaam interieur, ecowonen, Interieuradvies, Interieuradviseur, interieurfotografie, Interieurontwerp, Interieurontwerper gezocht, Interieurstyling, Make-over, persoonlijk wonen, Sustainability, Sustainable design, Verbouwen, Verbouwing, verhuizen, woonstijl

Slaapkamer

slaapkamer-interieurontwerp-liggend

Werkkamer was wachtkamer

Werkkamer

Gang met maatwerk trap

Bovenverdieping is verbouwd

Woonkeuken

keuken-styling-woonhuis-didam

Ons huis op TV!

Ik kreeg op één avond 500.000 mensen die in ons huis kwamen binnenkijken! Hoe dat zo kwam en hoe het was vertel ik je graag.

Woonhuis gezocht.

Op een dag werd ik gebeld door een vriendelijke redactrice van het programma KRO-NCRV programma Binnenstebuiten. Hierin is altijd een vast onderdeel voor de rubriek huis & interieur; een binnenkijker in een woning. De redactrice had mij gespot op Instagram, de interieurfoto’s en de verhalen over ons huis en hoe ik zo tot deze inrichting ben gekomen, spraken haar aan. Vele interieuraccessoires hebben een verhaal en ook het bijna 100 jaar oude huis draagt een bewogen geschiedenis.

Wil ik wel 700.000 kijkers in ons huis?

Of ik het leuk zou vinden om ons huis in het programma Binnenstebuiten te laten zien… Leuk! Maar wat betekent dat dan?”, was mijn eerste vraag. Het is namelijk best intiem om je huis te laten zien aan wildvreemden. Zeker toen ik ook nog eens hoorde dat er op 1 avond wel 700.000 kijkers naar het programma kijken! Oeps…, wil ik dat wel en is ons huis daar wel geschikt voor? Maar ik zelf doe het ook zo graag, binnenkijken en ik begrijp dat ik er anderen ook een plezier mee doe. Bovendien leek het mij ook een leuk avontuur. Ik vertel graag verhalen en mijn werk is het  ontwerpen van interieurs, het geven van stylingadviezen en het helpen van mensen met diverse woonvragen.

Helup! Ik kom op tv!

Al met al besloot ik het filmavontuur aan te gaan. Op een vrijdagochtend half 10 stonden er drie leuke mannen bij mij op de stoep. Een cameraman, geluidsman én een regisseur. Ik had al bedacht om ze te ontvangen met een lekkere kop koffie en zelfgebakken Appeltaart. Een hartelijk onthaal breekt gelijk het ijs nietwaar? Voor mijzelf was dat wat minder makkelijk, nogal ongemakkelijk om eerlijk te zijn. Want een grote camera voor je neus en de druk om je verhaal toch het liefst in één keer goed te vertellen, spontaan, volledig en niet gehinderd door allerlei gedachten zoals, ‘zit mijn haar wel goed, hoe kom ik over, HELUP straks zien 700.000 mensen dit’!!

Een geweldig leuk avontuur.

Eerlijk gezegd vond ik het geweldig om deze dag mee te maken. Nadat het ijs was gebroken, had ik er alleen maar plezier in en werd ik niet langer gehinderd door al die rare gedachten. Ons huis is van binnen en van buiten gefilmd, maar liefst 6 uur lang om uiteindelijk tot een montage van 8 minuten te komen. Maar eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn! Veel dank verschuldigd aan de makers van het programmma!

Binnenkijken in ons oude doktershuis

Wil jij ook binnenkijken in ons oude doktershuis met al haar verhalen? Check de tv reportage! Binnenkijken in de oude dokterswoning in Didam.

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

De kleuren voor het kantoorontwerp in Arnhem.