Boek Interieur van de toekomst

Pre-order mijn boek Interieur van de toekomst

Praktisch en inspirerend handboek voor een duurzaam interieur

Interieur van de toekomst verschijnt in een beperkte oplage op 30 april 2024. Zorg ervoor dat je er als een van de eersten bij bent en plaats nu, met korting, je bestelling!

PRE-ORDER EN MAAK KANS OP EEN MIDWEEK IN EEN OFF-GRID NATUURHUISJE

Wanneer je mijn boek reserveert voor 15 april 2024 dan maak je kans op deze unieke beleving: een midweek in de prachtige off-grid Pine Cabin in het hart van het Vechtdal, aan de rand van de Lemelerberg.

Ontdek de toekomst van duurzaam wonen

Wist je dat de je interieur vervuilender is dan de inhoud van je kledingkast? (Bron: The Subsitute)

Als jij, net als ik, zuinig bent op onze planeet, wil je waarschijnlijk ook in je interieur bewuste en duurzame keuzes maken. Maar waar begin je? En hoe pak je dat aan? In mijn handboek Interieur van de toekomst help ik je daarbij. Ik laat je stapsgewijs zien hoe je duurzame keuzes kunt maken:

 • Stap 1: niet meer nieuw kopen
 • Stap 2: waar kun je op letten als je tóch nieuw wilt kopen
 • Stap 3: wat zijn duurzame alternatieven voor veelgebruikte interieurmaterialen?

Daarnaast geef ik je meer dan 120 adressen en websites van duurzame interieurproducten en merken. En ik laat je maar liefst 7 binnenkijkers zien met prachtige foto’s van mijn eigen duurzaam ontworpen interieurs, die bewijzen dat duurzaam ook echt hip & trendy is. Daarmee wil ik je inspireren om jouw huis om te toveren en tegelijkertijd een positieve impact op de wereld te hebben. Zo maak je niet alleen je thuis, maar ook de wereld een beetje mooier. Reserveer vandaag nog jouw exemplaar en maak deel uit van de beweging naar een groenere toekomst!

€ 29,95

inclusief verzendkosten in Nederland

Wil je een voorproefje? Neem vast een kijkje in het inkijkexemplaar!

by-molle-pine-cabin-5-small
by-molle-cabin

Maak kans op deze prachtige winactie.
Een midweek in de off-grid Pine Cabin van By Mölle

Wanneer je mijn boek reserveert voor 15 april 2024, dan maak je kans op een unieke beleving. Een midweek in de prachtige off-grid Pine Cabin in het hart van het Vechtdal, aan de rand van de Lemelerberg. De Pine Cabin is een bijzonder tweepersoons natuurhuisje dat op duurzame wijze is ontworpen en ingericht  door By Mölle. Hier word je wakker met het geluid van vogels en kan je genieten van de seizoenen en de mooie omgeving. De Pine Cabin is een voorbeeld van hoe je je woning en je interieur op duurzame wijze kunt inrichten: met respect voor en in verbinding met de natuur. Hier kun je ervaren hoe het voelt om je te omringen met duurzame materialen en meubels. Niet alleen de prachtige omgeving, maar ook het interieur geeft je een gevoel van rust, welzijn en geluk.

Iedereen die mijn boek reserveert maakt automatisch kans om deze midweek in de Pine Cabin voor 2 personen te winnen*. De winnaar wordt bekendgemaakt op 23 april 2024.
*De Pine Cabin kan tot medio november 2024 geboekt worden op basis van beschikbaarheid en in overleg met By Mölle.

Over de schrijver

Jantien Broere (1970) is duurzaam interieurexpert. In alles wat ze doet, streeft ze duurzaamheid na. Zowel privé als in haar ontwerpen maakt ze zo veel mogelijk gebruik van biobased en circulaire materialen met een lange levensduur.

Als klein meisje was Jantien al verknocht aan de natuur, en dat is ze nog steeds. Maar toen ze las dat we de aarde aan het opmaken zijn, dacht ze: ik moet nú iets doen. Daarom organiseert ze kennisbijeenkomsten, geeft ze presentaties en ontwikkelde ze een cursus om anderen te inspireren. Maar dat vindt ze niet genoeg.

Vanuit haar passie voor de natuur, haar expertise op het gebied van duurzaam interieurontwerp én het geloof in een betere wereld schreef ze dit handboek. Zo kan iedereen zien dat het mogelijk is om je huis niet alleen mooi en trendy, maar ook duurzaam in te richten.

designstudio-jantien-broere-3-2024

Spreker

Wil je mij boeken als spreker? Ik ben expert in duurzaam interieurontwerp, onafhankelijk en bevlogen in mijn presentaties. Bel mij gerust om van gedachten te wisselen over mijn bijdrage aan jouw event!

Link naar youtube video over mij
Link naar filmpje Binnenstebuiten

Laten we de wereld samen een beetje mooier maken

Hier kun je mij bereiken, boeken of volgen. Neem vooral contact op, ik kijk ernaar uit kennis met je te maken! Wil je samenwerken, heb je tips of ideeën? Ik ga graag met je in gesprek!

Duurzaam interieuradvies

Wil jij je interieur ook graag verduurzamen en wil je daarbij mijn hulp? Klik hier voor meer informatie. Ik help je graag!

Wat zeggen lezers van dit boek?

 • “Een verse lik verf op de muur, een nieuwe bank of een heel andere keuken. Bij het inrichten van ons huis denken de meeste mensen niet na over de vraag hoe groot de impact daarvan is op de natuur, terwijl dat wel zou moeten. De impact is namelijk groter dan we denken. Daarom is een boek als dit zo belangrijk. Om bewustzijn te creëren en alternatieven te bieden.”

  Wyke Potjer hetkanwel.nl
 • “In een kleine woning is het extra belangrijk om veel aandacht te besteden aan je interieur en daarmee aan je wooncomfort. Een tiny house draait om bewust kiezen wat belangrijk voor je is en wat waarde voor je heeft. Zodat je heel fijn kunt wonen met precies genoeg en dus niet teveel. Interieur van de toekomst helpt je die keuzes te maken waardoor je huis echt jouw persoonlijke thuis wordt, met een minimale impact op ons allergrootste thuis: moeder aarde.”

  Marjolein Jonker marjoleininhetklein.com
 • “Duurzamer ís leuker! Jantien laat zien dat dit ook geldt voor ons interieur.”

  Saskia Sampimon-Versneij thegreenlist.nl
 • “Het is een enorme sprong voorwaarts om een verzamelboek te hebben waarin meerdere duurzame initiatieven, meubels, en materialen staan. Het is een misvatting dat je volledig overstag moet gaan wanneer je op een duurzame manier je interieur wilt. Juist niet! Met dit boek wordt het ontzettend handig te bepalen waar, hoe en met wat je je interieur wilt verduurzamen. Niet meer eindeloos zoeken, maar alles in de palmen van je hand. Dit soort initiatieven helpen ons als duurzaam designbureau enorm en daarom zijn wij heel erg blij met dit initiatief en vereerd dat we erin mogen staan.”

  Joris Tolhuijs Tolhuijs Design
 • “Toen Jantien me vertelde dat ze bezig was met een boek over duurzaam interieurontwerp, had ik niet kunnen vermoeden dat het zo’n tof boek zou worden. Als bladenmaker ben ik altijd bezig met design, beeld en tekst, en ik kan je vertellen: dit boek ziet er super tof uit. Heel eerlijk: misschien had ik wel een geitenwollensokkenboek verwacht. Maar dat is het absoluut niet. Ik vind het verfrissend dat er niet is gekozen voor een kleurenpalet met groen - waar je misschien in eerste instantie aan denkt als het over duurzaamheid gaat - maar voor een eigentijdse, frisse en vriendelijke look. Ook de vormgeving en foto’s zijn prachtig. Inhoudelijk is het boek lekker praktisch: het biedt veel handvatten, tips en suggesties voor iedereen die wat meer rekening wil houden met onze planeet. Het heeft een duidelijke navigatie en een prettige toon. Een ideaal cadeau voor jezelf of een ander!”

  Een lezer
 • “Ik ben ontzettend blij met een boek over duurzame materialen en meubels om een huis mee te ontwerpen en in te richten. Als initiatiefneemster van Ecowonen Midden Nederland, een project waar we vooral duurzaam met elkaar willen samenwonen, ben ik zeer geïnteresseerd in wat en waar duurzaam te verkrijgen is. Ook de informatie over wat we precies verstaan onder het begrip duurzaam en wat overwegingen kunnen zijn, vind ik heel relevant. Ik ging natuurlijk zelf op pad, maar werd bij badkamer- en keukenzaken niet veel wijzer. Ook op internet kwam ik er niet uit; het was een tijdrovende klus. Dit boek is echt een must have nu veel mensen duurzame producten belangrijk vinden en op zoek gaan naar goede alternatieven.”

  Ria van Rooijen verpleegkundige en voorzitter Ecowonen Midden Nederland
 • "Goed dat er nu zo specifiek aandacht is voor het interieur en de impact die gepaard gaat met het inrichten van de leefomgeving, want dat is hard nodig. Ik weet uit ervaring dat mensen praktische tips nodig hebben en inspirerende voorbeelden hoe zelf thuis aan de slag te gaan en met dit boek gaat dit zeker lukken."

  Lodewijk Hoekstra
0