Marit Roekevisch, tot februari 2022 stagiair bij Designstudio Jantien Broere, stelt zich graag even voor!

 In Binnenhuisarchitectuur, Design, Duurzaam interieur, Duurzaam wonen, Duurzame woonaccessoires, ecowonen, Interieuradvies, Interieuradviseur, Interieurontwerp, Interieuropleiding, persoonlijk wonen, Stage interieuradvies, Sustainability, Sustainable design, Wonen, woonstijl

Marit Roekevisch, stagiaire interieuradvies

Stagiaire Marit Roekevisch van Aventus College in Zutphen

Portfolio render opdracht van vakantiebungalow door Marit Roekevisch

Render interieuropdracht van Marit Roekevisch vakantiebungalow badkamer

Render 3D beeld van vakantiebungalow door Marit Roekevisch

Render beeld van interieurontwerp vakantiebungalow door Marit Roekevisch van Aventus College

Voorstellen

Mijn naam is Marit Roekevisch ik kom uit Ruurlo en ben 19 jaar. Op het Aventus in Zutphen volg ik een opleidingv oor interieuradviseur Ik begin nu aan mijn derde en laatste leerjaar. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport, Ik waterpolo. Naast dat ik zelf veel sport geef ik ook training aan de jeugd onder de 11, ik vind het echt mega leuk om ze de sport te leren. Naast sporten heb ik gelukkig ook nog tijd voor vriendinnen en een bijbaantje.

Stage

In dit laatste schooljaar mag ik een half jaar stage lopen bij een interieur bedrijf. Ik wilde zelf heel graag bij een studio stage lopen, ontwerpen voor een opdrachtgever vind ik echt het allerleukst en dan met name de particuliere klant. Ik vind het leuk om mensen te helpen en van hun huis een thuis te maken, een thuis waarin alle smaken en stijlen van alle bewoners samen komen. Dit is dan ook de reden dat ik bij Designstudio Jantien Broere terecht ben gekomen. In mijn vorige stage ben ik er achter gekomen dat ik het leuk vind om mee te lopen in een klein bedrijf, het is gewoon allemaal wat persoonlijker en dat vind ik leuk. Ook een stukje duurzaam ontwerpen sprak mij aan in mijn keuze, ik denk dat dit in de toekomst steeds belangrijker zal worden en daarom ben ik er erg nieuwsgierig naar. Jantien schreef al meerdere blogs hierover, bijvoorbeeld deze blog over wanneer een interieurproduct nu eigenlijk duurzaam is.

Portfolio

Hiernaast zie je twee renders van een ontwerp van mij. Het is een ontwerp voor een luxe vakantie woning. Op dit ontwerp ben ik erg trots, het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had.

Ambities

Na mijn opleiding wil ik naar het HBO. Ik wil een brede opleiding gaan volgen op het gebied van design, denk hierbij aan grafisch ontwerpen, fotografie, film, illustratie, animatie en ruimtelijk ontwerpen. De opleiding crossmedia design op het ArtEZ in Enschede spreekt mij dan ook erg aan. Ik hoop later een baan te vinden waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan, wat deze baan precies is ben ik nog aan het onderzoeken.

Mocht je meer willen weten en wil je graag advies van mij en Jantien? Wij helpen je heel graag. Neem contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ja, ik wil graag meer weten!

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Duurzaam interieurontwerper Jantien Broere maakt de wereld graag een beetje mooierInterieurontwerp woonkamer met zwarte industriële kast