woonkamer interieuradvies interieurontwerp industrieel landelijk
Etkamer interieurontwerp Huissen Eijffinger behang groen

Diensten

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij een interieuradvies? Ik heb hier de diensten vermeld die ik voor je kan verzorgen. Op de pagina prijzen vind je een voorbeeld van een aantal standaard samengestelde pakketten. Uiteraard is het altijd mogelijk om in overleg een keuze te maken uit de verschillende diensten die ik biedt. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bespreken we je woonwensen en bekijken waarmee je het beste bent geholpen. Ik stel daarna een maatwerk offerte voor je samen.

meubel-en-accessoireplan-interieurontwerp
plattegrond-moodboard-interieuradvies-nijmegen

Moodboard

Na het uitgebreide kennismakingsgesprek waarin ik jullie wensen en eisen bespreek, ga ik aan de slag met het maken van een moodboard. Een moodboard is een collage; een verzameling foto’s en afbeeldingen die in één oogopslag laat zien welke sfeer je in een interieur wil neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurontwerp. Dit moodboard ligt aan de basis van het interieurplan.

plattegrond-interieur-woonhuis-verbouwing-didam

Plattegrond met indelingsadvies

Ik maak een plattegrond op schaal en ga daarna meerdere schetsen met een voorstel voor de indeling van de ruimtes én de inrichting (meubels) maken. Ik zoek naar creatieve oplossingen waarbij ik rekening houd met jullie wensen, functionaliteit en schoonheid van de ruimte. De schetsen leg ik, tezamen met het moodboard, in een tussentijdsgesprek aan jullie voor. Jullie maken een keuze uit het meest ideale indelingsplan en deze ga ik dan vervolgens in een 2D of 3D plattegrond uitwerken. Indien jullie het fijn vinden wanneer ik ook de meubels en accessoires voor jullie ga uitzoeken dan dien je de optie ‘meubelplan’ in het voorstel toe te voegen.

designstudio-jantienbroere-kleuradvies-wandafwerking

Kleuradvies

Op basis van het moodboard ontwerp ik een kleurplan voor je. De kleuren worden weergegeven op de plattegrond zodat de schilder er zo mee aan de slag kan. Van alle verfkleuren neem ik in de eindpresentatie een staal mee zodat je deze kunt zien en vergelijken.

hanglamp-werkkamer

Verlichtingsplan

De verlichting is vaak een ondergeschoven kindje. Maar bij mij niet, een goede verlichting geeft zoveel meer sfeer. In het verlichtingsplan geef ik een overzicht van de lampen, ik houd rekening met de functie (functionele, accent- of sfeerverlichting) en uiteraard moeten de lampen passen in het gehele interieurplan. In de plattegrond wordt een verlichtingsplan getekend. In en ‘boodschappenlijst’ worden de productgegevens, kleur en prijzen van de armaturen vermeld. Je kunt hiermee zelf direct gaan shoppen!

Mieke Lucia - design - DDW19 - Eindhoven - Akoesttische wandpanelen

Materiaaladvies

Op basis van het moodboard ontwerp ik een materialenplan voor je. Ik zoek materialen voor de vloer, wandbekleding en raambekleding voor je uit. Van alle materialen neem ik in de eindpresentatie een staal mee zodat je deze kunt zien en voelen. Ik vermeld de productgegevens in een ‘boodschappenlijst’ zodat je meteen kunt gaan shoppen!

designstudio-jantienbroere-duuzaam-ontwerp

Meubelplan

Ik ga op zoek naar meubels en accessoires waarbij ik rekening houd met jullie wensen, budget, functionaliteit en schoonheid van de ruimte. Ik hou ervan om een mix te maken van nieuwe en bestaande meubels en accessoires, dit geeft vaak zoveel meer karakter en sfeer. Aan de hand van het inrichtingsplan, voer ik het meubelplan uit. Ik ga deze vervolgens in kleur in een sfeerbeeld en 2D plattegrond uitwerken. In de meegeleverde ‘boodschappenlijst’ worden de productgegevens, kleur en prijzen vermeld. Je kunt hiermee zelf direct gaan shoppen!
* foto Rotan hangstoel: : Trendyard

Perspectief tekening voor interieurontwerp modern woonhuis binnenhuisarchitectuur

Een 3D ontwerp

Vind je het lastig om de nieuwe woonsituatie te visualiseren? Dan kan een 3D ontwerp, welke ik met het programma SketchUP maak, je heel goed helpen. Hiermee krijg je een goed beeld van de nieuwe indeling en aankleding. Ik richt je huis al helemaal in met de meubelen en accessoires. Een wonderlijk mooie extra mogelijkheid om al voor de grote metamorfose door je huis te kunnen lopen en verwonderen.

interieurontwerp-interieurstyling-jantien-broere-didam-montferland-woonhuis-verbouwing-9

Stappenplan

Ga je verbouwen en mag ik je daarbij helpen? Dan kan het fijn zijn wanneer je de planning van alle werkzaamheden op papier laat zetten. Ik geef in een overzichtelijke flow-chart /tijdspad aan waar je allemaal aan moet denken welke werkzaamheden in welke volgorde moeten gebeuren. Hiermee heb je een heel handig overzicht waarmee je zelf aan de slag kunt. Dat geeft rust!

fotoshoot-upcycled-lampen-vanessa-styling-8

Stylingadvies

Is je huis bijna helemaal klaar maar mist het nog de finishing touch en wil je graag geholpen worden met de aankleding door middel van mooie en sfeervolle accessoires? Ik kan je hierbij adviseren door die accessoires uit e zoeken die bij jou passen, persoonlijk, duurzaam en smaakvol. Het maakt je huis helemaal af!


Meer weten over de werkwijze of kosten?

Wil je meer weten over de werkwijze dan vertel ik je dat graag, lees hier dan meer. Wil je meer weten over de kosten van een interieuradvies klik dan hier.

Slaapkamer met sustainable beddengoed van ByMölle

Bron: Bymolle.com 

woonkamer-inspiratie-nietvanmij

Bron:  Home Deco

Upcycled lamp me hergebruik van jute graanzak
diy-bloemen-decoratie-metamorfose
Gerenoveerd monumentaal trappenhuis met zwart witte tegels en sierlijke trapleuning
0