Duurzaamheid in interieurontwerp

 In Binnenhuisarchitectuur, Design, Duurzaam interieur, Duurzaam wonen, Interieurontwerp, Interieurstyling, Lifestyle, Sustainability, Sustainable design, Wonen

Er moet wat gebeuren

We weten inmiddels allemaal dat we niet goed omgaan met onze prachtige aarde. Klimaatopwarming, plastic soup, het kappen van bossen, massaconsumptie. Met alle desastreuze gevolgen van dien. Niet zo’n positief bericht in het begin van het jaar.

Goed nieuws

Het goede nieuws is echter dat we er iets aan kunnen doen. Ik geloof écht dat het begint bij jezelf. We kunnen hemel en aarde niet bewegen, hoe graag ik ook zou willen. Maar wat ik wel kan doen is in mijn eigen leven verantwoordelijkheid nemen. Óók in mijn werk als interieurontwerper.

Duurzaamheid in interieur

Dit kan door bijvoorbeeld hergebruik te maken van materialen en niet meteen alles nieuw willen kopen. En als je dan al iets nieuws wilt kopen, kan het dan ook duurzaam?  Wat zijn de alternatieven? Dit is een belangrijk thema voor mij en Liesbeth van Kektrendz. Wij proberen dit ook door te voeren in ons werk. Ook  willen wij graag dat er meer bewustwording ontstaat.

Meeting voor interieurprofessional

Daarom organiseren we op donderdag 24 januari 2019 voor collega interieurprofessionals een meeting in Eindhoven met als thema ‘duurzaamheid’. Er komen interessante sprekers zoals Piet Hein Eek, de sustainable designers van Planq en een interessante lezing over ‘the material footprint’ van Broeinest. Welke alternatieven zijn er nu en komen er binnenkort? En wat kan ik zelf doen? Er zijn nog een paar plekken vrij. Doe je mee? Meld je dan snel aan!

Link naar uitnodiging: Meeting voor interieurprofessionals in Eindhoven.

Lay-out uitnodiging: Liesbeth van Kektrendz.

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

piet hein eek, hergebruik, sustainable, circulair, interieurontwerp, interieuradvies, onterieurontwerper, duurzaam