Flits Interieuradvies

Lukt het je maar niet om eenheid en balans in je interieur te krijgen? Mis je de gezelligheid of juiste sfeer? Blijft het maar een rommeltje? Geen idee welke kleuren je moet kiezen? Of wil je gewoon graag een paar tips hoe je je interieur helemaal naar wens kunt inrichten? Wil je bovendien graag een kort én krachtig advies waarmee je zelf verder aan de slag kunt?

In een twee uur durend adviesgesprek help ik je met praktische tips en creatieve ideeën. Al naar gelang je behoefte adviseer ik je over gebruik van materiaal, kleuren, verlichting en/of styling van de ruimte. Middels schetsen laat ik zien hoe je de ruimte anders in kunt richten. Na afloop stuur ik je een kort verslag met de tips en adviezen die ik je gegeven heb.

Wil je liever een online-advies? Wanneer je mij foto’s en/of een filmpje toestuurt kan ik je via mail of Skype ook adviseren.

Kosten: € 175,- per ruimte *

Wil je liever een uitgebreid advies, dan kan ik je helpen met een interieurontwerp. Nieuwsgierig naar eerdere projecten en recensies van klanten? Neem een kijkje in mijn portfolio.

*Prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten à 0,25/km.

fotoshoot-upcycled-lampen-vanessa-styling-9

Contact opnemen

We zijn momenteel even niet bereikbaar. Indien u een bericht stuurt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jantien

Not readable? Change text. captcha txt