Ik stel me graag even voor

 In Design, Fotografie, Interieurontwerp, Interieurstyling, Lifestyle, Wonen

IK STEL ME GRAAG EVEN VOOR! 

Ik maak de wereld graag een beetje mooier…

Dit is wellicht een goede samenvatting van wie ik ben en wat ik doe.

Ik ben Jantien Broere ik woon in Didam, voor degenen die het niet kennen ;-), het ligt tussen Zevenaar en Doetinchem. Ik woon samen met mijn vriend Geert en onze drie kinderen in een oud doktershuis wat is gebouwd in de jaren twintig.

Schrijven doe ik graag en interieur is meer dan een passie. Behalve dat ben ik erg nieuwsgierig en snel enthousiast. Ik kijk vol verwondering om mij heen en beschouw de dingen graag op een afstandje.

De natuur is een grote inspiratiebron. Ik ga graag op vakantie in mooie natuurgebieden en ik ga er twee keer per week een rondje hardlopen. Reizen is is ook een passie. Mijn leven is naar mijn gevoel tekort. Het liefst zou ik een paar maanden per jaar met een rugzak rond trekken om nieuwe landen en culturen te ontdekken. Het spiegelt mij en inspireert.

Ik heb het grote geluk een tweede huisje te hebben in het midden van Frankrij. In een klein en ingeslapen dorpje in de Morvan staat ons familiehuis, wat al ruim veertig jaar in ons bezit is.

Kortom genoeg stof tot verhalen en mooie foto’s! Ik zal in mijn blogs vertellen over mijn belevenissen in mijn werk als interieurontwerper, over mijn leven in Frankrijk, ons jaren ’20 huis en alle inspiratie die ik tijdens mijn tochten door andere landen en mooie natuur opdoe.

Op Instagram vind je me onder de naam DesignStudio Jantien Broere.  En op mijn Facebook pagina inspireer ik je graag met wooninspiratie.

Ik hoop dat je mijn blogs met plezier zult lezen en ze je zullen inspireren!

Veel liefs en graag tot ziens!

Jantien

Fotocredits: Anne Hamers

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

interieuropleiding interieurontwerper binnenhuisarchitectuur