Interieuradvies voor bungalow in Huissen

 In Binnenhuisarchitectuur, Design, Fotografie, Interieuradvies, Interieuradviseur, Interieurdecoratie, Interieurontwerp, Interieurontwerper gezocht, Interieurstyling, Lifestyle, Make-over, Verbouwing, Wonen

Moodboard bungalow Huissen

fotos-interieurplan-huissen-3

Meubelplan voor interieuradvies

meubelplan Huissen interieuradvis

Plattegrond interieuradvies

Plattegrond interieur woonadvies Huissen

Kleuradvies woning Huissen

Kleuradvies woning Huissen interieurplan

Interieuradvies voor mooie bungalow in Huissen.

Gezin wil graag meer rust, ruimte en eenheid in woon- en eetkamer. 

Interieuradvies

Een leuk gezin in Huissen met twee al bijna volwassen zoons vroegen mij om een interieuradvies te geven voor de woonkamer en geschakelde eetkamer. Ze wonen in een prachtige bungalow in het mooie stadje Huissen. De bungalow is gelegen in de wijk Zilverkamp. Zo genaamd omdat vele huizen hier uit witte stenen zijn gebouwd. Zo ook deze mooie bungalow die gelegen is aan het einde van een doodlopend straatje en omgeven door veel groen.

De woonsituatie

Wat mij meteen opvalt wanneer ik de bungalow in Huissen binnenkom zijn de vele grote raampartijen waardoor de tuin als het ware een verlengstuk is van de grote woonkamer. Het eetgedeelte daarentegen is vrij donker. Ook staat er een heerlijke kachel en overal in het huis staan diverse souvenirs afkomstig van hun reizen naar Azië.

Eerst een intakegesprek en moodboard dan een interieurplan

Wanneer ik een interieuradvies ga geven, is het allereerst voor mij van groot belang dat ik de bewoners en hun wensen goed leer kennen. Na het eerste kennismakingsgesprek volgt een offerte. Hierna volgt een uitvoerig intakegesprek waarbij de door hen ingevulde vragen lijst wordt besproken. Ook hebben beiden een moodboard gemaakt. Dit is altijd een spannend moment, hoe ziet hun beider moodboard eruit? Hebben ze dezelfde woonsmaak? Of houdt zoals in dit geval, de één van eenlandelijk interieur en de ander van een industrieel interieur? Het is een heerlijke uitdaging om de woonwensen van beiden terug te laten komen in het interieurplan.

Kleur in het interieur

Dit gezin wilde meer balans in hun interieur, meer één geheel want de smaken lopen nogal uiteen. Ik heb en balans gevonden door de basiskleuren, zeegroen, wit en zwart gecombineerd met hout door te voeren in de meubels, vloer en wanden. De basis hiervan vond ik in het schilderij ‘’amandelbloesem” van ‘van Gogh die bij hen een prominente plek heeft.

Mix van industrieel en landelijk interieur

Ik heb een mix gemaakt van landelijke en industriële meubels die elkaar versterken. Ik heb twee indelingen gemaakt, een zomeropstelling met zicht op de tuin. En een winteropstelling, meer naar binnen gericht en met zicht op de gezellige kachel. Om meer rust te creëren heb ik geadviseerd de souvenirs op een paar plekken te groeperen. Daartoe heb ik ook een kast ontworpen waar de verzameling dierbare spullen mooi in uitgestald kan worden.

Het interieurplan wordt enthousiast ontvangen!

De kleuren geven rust en balans, vanwege het vele warme daglicht kunnen de blauw-groen verfkleuren hier goed toegepast worden, de ruimte wordt er niet koud van. De meubels zijn nu allemaal op elkaar afgestemd waardoor de woonkamer en keuken één geheel vormen.

Het gezin is superblij met dit nieuwe interieurplan en zijn direct tot uitvoering ervan overgegaan. Zodra het hele interieuradvies is uitgevoerd ga ik terug om een binnenkijker te maken. Natuurlijk laat ik je dan een kijkje in deze prachtige bungalow nemen!

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

duurzaam interieur, interieurarchitect, interieurontwerper, sustainable design, sustainability, eindhoven, duurzaam wonen, duurzaamheid, duurzaam ontwerp