Interieuradvies

book-cover

Interieuradvies

Ga je verhuizen? Of ga je verbouwen? Of wil je je huis een metamorfose geven? Vind je het ook zo moeilijk om keuzes te maken? Vraag je je af wat je woonstijl eigenlijk is? En weet je niet waar je moet beginnen met het veranderen van je interieur? Er is zoveel aanbod op interieurgebied dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een professioneel interieuradvies kan je daarbij enorm helpen.

Ben je daarbij op zoek naar een kort en krachtig flits interieur advies, een stylingadvies of juist een uitgebreider interieurontwerp met een uitgewerkt plan? Vraag je je af wat het verschil in diensten nu eigenlijk is?

Graag licht ik hier in het kort de verschillen tussen interieurstyling, interieurontwerp en het flits interieuradvies toe. In de afzonderlijke omschrijvingen vertel ik uitgebreid over wat je van mij kunt verwachten, wat mijn diensten en de tarieven zijn en hoe mijn werkwijze is.

Bij interieurstyling help ik je als specialist met de decoratieve vormgeving van je huis. Ik geef adviezen over de interieurstijlen, styling met woonaccessoires, verfkleuren en interieurtrends. Ik help je als het ware het interieur visueel aan te kleden met kleuren en woonaccessoires.

dsjbr
FLITSADVIES

FLITSADVIES

Wil je een kort en krachtig advies zónder een uitgewerkt interieurplan? Wil je graag een helpende hand? En interieurspecialist die bij jouw thuis je komt helpen met je woonvragen? Bij een flits interieuradvies geef ik een kort en krachtig advies aan huis over de interieurvragen die jij hebt. Dit kunnen vragen zijn over kleurgebruik, de indeling, interieurstyling of een verlichtingsplan.

INTERIEURONTWERP

INTERIEURONTWERP

Wanneer ik een interieurontwerp verzorg help ik ook met de logistieke vormgeving. Ik ontwerp een totaalconcept en adviseer je over de indeling, aankleding en de inrichting van de ruimten. Hier kunnen ook eenvoudige verbouwingen geadviseerd worden. Stapsgewijs maak ik een uitgewerkt interieurplan voor je dat ik persoonlijk kom presenteren.

DUURZAAM INTERIEURADVIES

DUURZAAM INTERIEURADVIES

Vind je het ook belangrijk om bij de keuzes die je maakt rekening te houden met de impact op het milieu? Maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is? Vind je het moeilijk om de juiste materialen en meubels te vinden? Denk je dat duurzame woonproducten waarschijnlijk suf en saai zijn? Integendeel, de duurzame meubels en materialen zijn hartstikke tof! Ik ben gespecialiseerd in duurzaam interieuradvies. Ik vertel je graag welke mooie en duurzame woonoplossingen er zijn voor je interieur.

Interieuradvies

Wil je weten wat je nu precies krijgt in een interieuradviesgesprek of interieurontwerp? Ben je benieuwd uit welke onderdelen bestaat het interieurplan bestaat? En vraag je je af wat een verlichtingsplan of kleuradvies nu eigenlijk inhoudt? Ik licht hier de verschillende onderdelen van het interieurplan graag toe.

Vind je het lastig om een keuze te maken en heb je vragen of een speciale woonwens, neem gerust contact op! Ik help je graag verder!

slaapkamer-interieurontwerp-liggend
designstudio_jantienbroere_interieuradvies-5
designstudio_jantien-broere-upcycling2
diy-bloemen-decoratie-metamorfose
0