I n t e r i e u r a d v i e s

Interieuradvies

Ben je op zoek naar een stylingadvies, een interieuradvies of een interieurontwerp? Misschien heb je hulp nodig bij het shoppen en heb je een shopcoach nodig? Vraag je je af wat het verschil in diensten nu eigenlijk is?

Graag licht ik hier in het kort de verschillen tussen interieurstyling, -advies en -ontwerp toe. In de afzonderlijke omschrijvingen vertel ik uitgebreid over wat je van mij kunt verwachten, wat de tarieven zijn en hoe mijn werkwijze is.

Bij interieurstyling help ik je als specialist met de decoratieve vormgeving van je huis. Ik geef adviezen over de interieurstijlen, styling, kleuren en trends. Bij een interieuradvies geef ik een kort en krachtig advies over de interieurvragen die jij hebt. Dit kunnen vragen zijn over kleurgebruik, de indeling, styling of een verlichtingsplan. Wanneer ik een interieurontwerp verzorg help ik ook met de logistieke vormgeving. Ik ontwerp een totaalconcept en adviseer over de indeling, aankleding en inrichting van de ruimten. Hier kunnen ook eenvoudige verbouwingen geadviseerd worden.

Vind je het lastig om een keuze te maken en heb je vragen of een speciale woonwens, neem gerust contact op! Ik help je graag verder!

schermafbeelding-2018-02-06-om-20.23.44

Onze diensten

Love you’re interior because it’s who you are!

INTERIEURONTWERP

In woonmagazines zie je vaak de mooiste interieurs, maar vaak is het lastig om zelf keuzes te maken over een goede indeling.

SHOPCOACH

Ben je op zoek naar nieuwe woonaccessoires of meubelen en zie je door de bomen het bos niet meer? Of weet je gewoon niet waar te beginnen

WEBSCHOP UPCYCLED PRODUCTEN

In mijn Designstudio ontwerp ik interieurproducten met verhaal, deze zijn te koop in mijn webshop.

INTERIEURADVIES

Wil je graag een kort en krachtig advies over je interieur zodat je daarna zelf direct aan de slag kunt?

STYLINGADVIES

Ben je niet tevreden over de sfeer in je huis? Is het onpersoonlijk of ongezellig? Of blijft het maar een rommeltje?

WERKWIJZE

Ben je benieuwd hoe het in zijn werk gaat wanneer je mij om een interieuradvies of compleet interieurontwerp vraagt?

Contact opnemen

We zijn momenteel even niet bereikbaar. Indien u een bericht stuurt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jantien

Not readable? Change text. captcha txt

Vul hier je zoekopdracht in