Kelly loopt hier stage tot februari 2023 en stelt zich graag even voor!

 In Binnenhuisarchitectuur, Design, Duurzame woonaccessoires, Interieuradvies, Interieuradviseur, Interieurontwerp, Make-over, Moodboard, persoonlijk wonen, Restyling interieur, verbouwing huis, verhuizen, Wonen, woonstijl

Kelly

Kelly stagiair bij Designstudio Jantien Broere in 2022 en 2023

Interieurontwerp door Kelly

Meubelplan voor interieurontwerp boutique hotel door stagiair Kelly Giesen

3D ontwerp voor boutique hotel door Kelly

3d interieurontwerp door stagiair Kelly bij Designstudio Jantien Broere

Kelly stelt zich voor

Leuk dat jullie deze blog lezen om mij wat beter te leren kennen. Ik zal beginnen om mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Kelly Giesen en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in het dorpje Wehl en woon nog bij mijn ouders thuis. Al heb ik al wel grote plannen om over een tijdje te gaan samenwonen met mijn vriend Bouke, met wie  ik al 5 jaar samen ben.

In het dagelijks leven vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn en verzin elke keer weer iets nieuws om te maken. Voorbeelden hiervan zijn, het pimpen van een oude kast die ik weer ergens vandaan getoverd heb, het maken van tassen uit leer, armbanden knopen of het maken van een schilderij. Naast het creatief bezig zijn ga ik elke week hardlopen om mijn hoofd leeg te maken en doe ik leuke dingen met mijn vriend of vriendinnen.

Op het moment volg ik de opleiding interieuradviseur op het Aventus in Zutphen en zit ik in mijn derde en laatste leerjaar.

Stage

Om mijn opleiding succesvol af te ronden mag ik in het laatste leerjaar een half jaar stage lopen bij een interieurbedrijf. In mijn voorgaande school jaren heb ik al stage gelopen in verschillende winkels waar ik veel geleerd heb, maar als laatste (eind) stage wilde ik toch graag echt het vak uitoefenen waarvoor ik leer, namelijk het ontwerpen van interieurs. Op deze manier kwam ik terecht bij Designstudio Jantien Broere.

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met hun interieur om daar hun eigen plekje van te maken. Zelf vind ik het erg belangrijk om binnen het interieur gebruik te maken van meubels en/of accessoires met een verhaal. Dit kunnen persoonlijke dingen zijn, bijvoorbeeld wat je gekregen hebt of een mooie oude kast die je bij de kringloop gescoord hebt. Deze dingen brengen karakter aan jouw interieur en maakt het ook eigen, vooral als je deze kast ook zelf gepimpt hebt.

Bij Designstudio Jantien Broere staat duurzaamheid centraal en worden er ook meubels hergebruikt in het interieur. Dit is ook een van de redenen dat mij het super leuk leek om juist daar stage te komen lopen. Verder lijkt mij het erg leuk om meer over duurzaamheid binnen het interieur te leren, omdat duurzaamheid erg belangrijk is voor onze toekomst.

Loopbaan

Voordat ik aan de interieur adviseur opleiding begon is er veel aan vooraf gegaan.

Toen ik op de basis school in groep acht zat kreeg ik vaak van mijn leraar te horen dat ik later naar het Artis (kunstschool) moest gaan, ik was namelijk altijd al zo creatief. Maar ik moest natuurlijk wel eerst nog naar de middelbare school. Omdat ik altijd zo creatief was en ik dit zelf ook erg leuk vond heb ik beeldende vorming als examenvak gekozen en afgerond. Nu was het zover, een vervolg opleiding kiezen. Nog met het Artis in mijn achterhoofd ging ik opzoek naar een opleiding, maar van mijn ouders kreeg ik mee dat ik beter een opleiding kon gaan zoeken waar ik ook mijn brood mee kon verdienen en dat was dus geen Artis.

Uiteindelijk ben ik de opleiding tandartsassistente gaan doen, met het idee dat ik dan later beugels kon gaan plakken, toch nog iets creatiefs. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond, maar toch miste ik veel creativiteit. Nu ik een goede veilige basis had als tandartsassistente, ben ik toch weer opzoek gegaan naar een opleiding waar ik  mijn creativiteit in kwijt kon en zo ben ik op de opleiding interieur adviseur gekomen. Met dit vak ben ik erg creatief bezig en kan ik met mijn creativiteit mensen helpen om tot een mooi interieur te komen waarin ze zich thuis voelen, voor mij is dat erg belangrijk.

Als ik klaar ben met deze opleiding wil ik het liefst een eigen bedrijfje beginnen als interieur adviseur en dan eventueel wel gecombineerd met tandartsassistente, waardoor ik veel afwisseling heb binnen het werkveld en toch mijn creativiteit kwijt kan.

Portfolio

Op de afbeeldingen hiernaast zie je beelden van mijn ontwerp die ik heb gemaakt voor een hotelkamer. In dit ontwerp heb ik de Hollandse sfeer terug gebracht en dat zie je in deze afbeelding terugkomen in het Delfsblauw, de opkamer en het ossenbloed rood.

Ik ben erg tevreden met dit ontwerp en dan vooral hoe de Hollandse eigenschappen subtiel terug komen in het ontwerp.

Advies gewenst?

Mocht je meer willen weten en wil je graag advies van mij en Jantien? Wij helpen je heel graag. Neem contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ja, ik wil graag meer weten!

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

minder afval van je interieur hergebruik van tweedehands meubelsHergebruikte meubels in een duurzaam interieur, Milieucentraal en Designstudio Jantien Broere