Terug naar school! Binnenhuisarchitectuur.

 In Design, Fotografie, Interieurontwerp, Interieuropleiding, Interieurstyling, Lifestyle, Wonen
interieurplan loft meubelplan
interieurontwerp interieurtekening promarkers
interieurontwerp moodboard interieuracademie

'Weer terug in de schoolbanken'

Het was even een drempel waar ik overheen moest, maar na enig aarzelen heb ik besloten om weer terug de schoolbanken in te gaan. En daar heb ik geen spijt van gekregen!

Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik een interieuradvies wilde geven. Tot dan toe baseerde ik mijn werk louter en alleen op intuïtie en praktijkervaring. Nu denk ik dat dat ook het allerbelangrijkste is,  dat je gevoel hebt met dit vak. Maar inhoudelijke kennis over materialen, bouwtechnische zaken en tekenen zouden een goede verdieping geven.

Bovendien voelde ik de behoefte om mij verder te professionaliseren in het vak van interieurontwerper. Ik krijg er zoveel energie van. Mijn passie; de creativiteit, krijgt ruim baan.

Vandaar dat ik besloot om een studie te zoeken die goed te combineren is met mijn dagelijkse werkzaamheden maar van mij bovendien een professioneel interieurontwerper kan maken. Ik vond dit bij ‘De Interieuracademie’. Op verschillende plaatsen in het land organiseren ze deze uitdagende opleiding.

Uitdagend omdat je maar 1 avond per week naar school gaat en je daarnaast in een jaar tijd in stoomtrein vaart veel praktische kennis en tekentechnieken eigen maakt. Het vergt veel tijd van je, maar o wat is het leuk!

Met veel plezier alle lessen gevolgd en opdrachten uitgewerkt, waarvan je hier een paar voorbeelden ziet. Mocht je meer willen weten hierover, schroom niet en vraag maar raak!

Ik vertel je graag meer!

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Interieurontwerp, interieur, duurzaamwonen, duurzaamheid, sustainable design, sustainability, interieurarchitect, interieurontwerperPerspectief tekening 2D interieurontwerp