O v e r  m i j

Over mij

Enthousiast en gediplomeerd

Ik ben Jantien Broere, een enthousiast en gediplomeerd interieurontwerpster. Ik maak de wereld graag een beetje mooier… Dat is de drijfveer in mijn leven én in mijn werk.

Ik zie de schoonheid in de mensen en de dingen om mij heen en wil het beste en het mooiste eruit halen. Ik mijn werk streef ik er dan ook naar dat jij weer helemaal tevreden en blij bent met je huis!

Inspirerend

Vijf jaar geleden ben ik begonnen met mijn vak als ontwerper van interieurproducten waarbij ik hergebruik maak van materialen. Sinds een paar jaar heb ik een eigen DesignStudio, een creatieve broedplaats waar veel ideeën en ontwerpen ontstaan. Ook geef ik in mijn studio regelmatig workshops. Ik inspireer de mensen graag met mijn ideeën door het geven van workshops, schrijven van blogs en delen van inspiratie op Facebook  en Instagram.

Persoonlijk en eigentijds interieur

Ik heb verschillende interieur- en stylingopdrachten uitgevoerd; van een verkoopstyling en een eenvoudig advies tot een complete interieuropdracht. Mijn kracht ligt hierbij in het luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen en deze te vertalen naar een creatief, eigentijds en duurzaam interieurontwerp. Ik ontwerp graag een persoonlijk interieur, daarom besteed ik aandacht aan de mogelijkheid om jouw persoonlijke en dierbare bezittingen te hergebruiken in het interieur.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je nu echt graag eens een aantal dingen in je huis gaan veranderen? Aarzel niet en neem contact op, ik help je graag verder!

portret-woonkamer-in-spiegelbeeld-a-218-kopie

Fotocredits: Trui Heinhuis

Contact opnemen

We zijn momenteel even niet bereikbaar. Indien u een bericht stuurt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jantien

Not readable? Change text. captcha txt