Over mij

book-cover

Over mij

Enthousiast en gediplomeerd

Ik ben Jantien Broere, een enthousiast en gediplomeerd interieurontwerpster met als specialisatie duurzaam wonen. Ik maak de wereld graag een beetje mooier. Dat is de drijfveer in mijn leven én in mijn werk.

Ik zie de schoonheid in de mensen en de dingen om mij heen en wil graag het beste en het mooiste eruit halen. Ik mijn werk streef ik er dan ook naar dat jij weer helemaal tevreden en blij bent met je huis!

Inspirerend

Zeven jaar geleden ben ik begonnen met mijn vak als ontwerper van interieurproducten waarbij ik hergebruik maak van materialen. Sinds een paar jaar heb ik een eigen DesignStudio, een creatieve broedplaats waar veel ideeën en interieurontwerpen ontstaan.  Ik inspireer de mensen graag met mijn ideeën door het geven van workshops moodboard maken, het schrijven van blogs en delen van inspiratie op Facebook  en Instagram.

Persoonlijk en eigentijds interieur

Ik voer verschillende interieuropdrachten uit; van een verkoopstyling en een eenvoudig interieuradvies-aan-huis tot een complete interieuropdracht met 3D interieurontwerp. Mijn kracht ligt hierbij in het luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen en deze te vertalen naar een creatief, eigentijds en duurzaam interieurontwerp. Ik ontwerp graag een persoonlijk en duurzaam interieur, wat bij jou past, daarom besteed ik aandacht aan de mogelijkheid om jouw persoonlijke en dierbare bezittingen te hergebruiken in het interieur.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je nu echt graag eens een aantal dingen in je huis gaan veranderen? Maar kom je er zelf niet uit? Aarzel niet en neem contact op, ik help je graag verder. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend!

portret-woonkamer-in-spiegelbeeld-a-218-kopie

Fotocredits: Trui Heinhuis

interieurontwerp-tekening-plattegrond-kop-koffie
fotoshoot-jantien-tuinhuis-upcycled-interieur-styling-5
daybed, bedbank, tiny house, kleinwonen, duurzaamwonen, duurzaam, ecowonen, handmade, recycled, sustainable, sustainablility, hergebruik, igen ontwrp, interieurontwepr, interieuradviseur, Didam, Montferland, Gelderland
portret-in-keuken-interieurontwrp-a-157-kopie
0