Voor deze lieve mensen mocht ik meehelpen aan het realiseren van een droom. Een Bed&Breakfast in hun mooie oude herenhuis in Zutphen. De Bed&Breaksfast, genaamd “Aan de Grote Gracht” is te boeken via BedandBreakfast.nl . Ze verhuren er twee kamers, waarbij de kamer aan de achterzijde een groot balkon heeft en de kamer aan de voorzijde een prachtig uitzicht op het park.

Het is een prachtig oud, monumentaal herenhuis. De eigenaren hebben er alles aan gedaan om het comfortabel en sfeervol te maken. ik werd gevraagd te helpen met de badkamer. Daarbij mocht ik duurzame materialen en meubels adviseren. Ze hebben de kamers geheel in stijl, art deco en moderne touch, vormgegeven. Door de toevoeging van warme stoffen en planten, oogt zowel de groene als de blauwe kamer warm en sfeervol.

De badkamer is feitelijk in drie gedeeltes gesplitst door middel van een T muur. Aan de lange zijde is de twee wasbakken op oude eikenplanken. Aan de achterzijde een douche en een toilet, welke door een muurtje van elkaar zijn gescheiden. Wel zo fijn!

De vloer is van betonstuc en de wanden van het heerlijke zachte materiaal Tadelakt. Dit is uitgevoerd door de duurzame bouwers van Eco Bouwen uit Toldijk.

Klant

Voor een stel in Zutphen, dat ervan droomde om een eigen Bed and Breakfast te beginnen, mocht ik een ontwerp voor de badkamer maken. Hun dochter was sinds kort het huis uit. Hierdoor kwam er ruimte vrij voor de B&B.

Wat was de vraag

In hun monumentale grote herenhuis in Zutphen wilden ze twee kamers met eigen badkamer maken. Een royale slaapkamer en separate badkamer met regendouche en toilet en wastafels. Alles in een art deco maar ook moderne stijl, met zoveel mogelijk duurzame toepassingen.

Please follow and like us:
Gerelateerde projecten
0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Verbouwing woonhuis met woonkeuken en uitbouw MontferlandMetamorfose horeca verenigingsgebouw Zeddam interieurontwerp bar maatwerk en verlichtingsplan