Ik werd gevraagd om een compleet duurzaam interieurontwerp te maken voor een karakteristieke semi bungalow in Huizen. Twee kamers moesten één grote slaapkamer worden waarbij ook de gang een complete metamorfose moest ondergaan. Alles duurzaam, meubels, materialen en verlichting en mooi natuurlijk!

De bewoners vroegen mij om een ciruculair, oftewel duurzaam interieurontwerp te maken voor de door hen te verbouwen kamers op de benedenverdieping. De ene kamer was als werkkamer in gebruik, de andere als slaapkamer. Twee kamers moesten één grote master bedroom worden. Aan mij de vraag een ontwerp te maken wat zowel praktisch als mooi was. Welke mogelijkheden waren er? Ik heb de mooiste indelingen middels een aantal schetsen op een plattegrond op schaal aan hen getoond. Samen met het moodboard wat het uitgangspunt vormde voor alle verdere keuzes. Ook de gang moest worden verbouwd, één deur wordt afgesloten en er moest een maatwerk gangkast komen. De gehele aankleding van de ruimte was ook mijn taak, de vloer, kleur, de raambekleding en de meubels en styling accessoires. Fantastisch dat ik voor deze opdrachtgever op zoek mocht gaan naar louter en alleen maar duurzame meubels en materialen. De keuze voor de vloer werd gauw gemaakt, Marmoleum van Forbo is een prachtig materiaal, het geleid vloerverwarming uitstekend, is hygiënisch en ook nog eens super duurzaam. Wij hebben gekozen voor de variant ‘klick’, deze kan ook nog eens verhuisd worden omdat deze niet zit vastgelijmd. Het beddengoed komt van de mooie en duurzame speciaalzaak COCO-Mat , voor biologisch, ecologisch en luxueus slapen. Ik heb ook diverse woonaccessoires geadviseerd die via websites te krijgen zijn waar je mooie tweedehands woonspullen kunt kopen zoals Reliving en Whoppah . Het meest duurzame is natuurlijk, niet nieuw kopen! En ik beloof je, wanneer je het eindresultaat ziet dan denk jij ook dat dit een prachtig woonidee is. Het eindresultaat zal ik t.z.t. met jullie delen.

Klant

Duurzaam interieurontwerp voor woonhuis met verbouwing

Wat was de vraag

De bewoners vroegen mij om een ciruculair, oftewel duurzaam interieurontwerp te maken voor de door hen te verbouwen kamers op de benedenverdieping.

Please follow and like us:
Gerelateerde projecten
0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Moodboard woonhuis LoosdrechtInterieurontwerp, woonhuis, Gelderland, verlichtingsplan, kleuradvies, indelingsplan, SketchUp