Ik werd in 2020 gevraagd om deze bewoners te helpen met een interieuradvies voor de te verbouwen woning in Beek, Gelderland. Ze wisten niet hoe ze moesten beginnen. Ze hadden zoveel om over na te denken. De keuken, indeling van de eet- en woonkamer moesten volledig op de schop. Bovendien wilden ze een hele andere sfeer en o zo graag meer licht in de woning.

Veel woonvragen dus. Ze kwamen er zelf niet uit. Ze vroegen zicht af; wat is nu precies onze woonsmaak? Welke kleuren moeten we gaan toepassen? En hoe maken we van de nu kleine keuken toch een opener ruimte en fijnere eetplek? Ze wilden graag de hulp van een professioneel interieuradviseur. Maar ze hadden niet veel budget en dat betekende dus vooral zelf de handen uit de mouwen steken.

In dat geval kan ik je met een interieur flitsadvies aan huis heel goed op weg helpen. Bij een compleet interieuradvies werk ik alle plannen en adviezen uit. Maar bij een flitsadvies ga je na een 2 uur durend advies zelf aan de slag.

En dat het goed gelukt is zie je wel aan deze foto’s. Geweldig om te zien wat ze ervan hebben gemaakt. Het interieur is bijna onherkenbaar veranderd. Er is veel meer rust en eenheid in het interieur. De rustige kleuren harmoniëren in alles, de muren, meubels en woonaccessoires. Door ook wat persoonlijke items toe te voegen creëer je een persoonlijke sfeer en geef je je huis karakter. Let op de oude kisten, de souvenirs en vele zelf gekweekte planten.

Het eetgedeelte is veel lichter geworden omdat ze de deur naar de gang van glas hebben gemaakt. Ook is de opening naar de keuken vergroot waardoor er veel meer licht dit vrij donkere deel van de kamer binnenkomt.

De bewoner houdt van persoonlijke items en mooie woonaccessoires. Ik geef hierbij altijd de tip om hiermee groepjes te maken. Dus niet alle vazen op een rijtje, maar plaats drie mooie vazen, verschillend in grote, bij elkaar. Maak dus mooie composities. Zo houd je het rustig en maak je het toch sfeervol en geef je je interieur karakter.

Wil jij trouwens je woonsmaak leren kennen? Ik geef in september 2021 weer een workshop moodboard maken in de mooie woonwinkel COCO-Mat in Arnhem. Meld je aan via de link hierboven.

Klant

Flits interieuradvies voor woonhuis met kleuradvies en hergebruik van meubels en persoonlijke woonaccessoires

Wat was de vraag

De bewoners vroegen mij om een flits interieuradvies aan huis te geven. De uitwerking van de plannen deden ze zelf.  Ze wilden graag meer eenheid, harmonie en licht in huis.

Please follow and like us:
Gerelateerde projecten
0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Nieuwbouw woning in Wehl interieurtontwerpInterieurontwerp woonboerderij Achterhoek door designstudio Jantien Broere