De opdrachtgever heeft een appartement in Den Haag gekocht waar hij alleen gaat wonen. Hij wil graag een uitgebreid interieuradvies voor de inrichting van de woonkamer en keuken. Hij wil graag het complete plaatje; de indeling, de meubels en accessoires, de kleuren, raambekleding en een verlichtingsplan. Dit alles heb ik uitgewerkt in een 3D ontwerp. Het bijzondere aan dit project is bovendien dat alles, in Corona tijd, online is gegaan.

Klant

Nieuwbouw appartement in Den Haag

Wat was de vraag

De bewoner van dit nieuwbouwappartement wil graag een helpende hand voor het inrichten van dit mooie koop appartement. Hij weet zelf vrij goed wat hij wil maar vind het fijn om door een professional geholpen te worden met een compleet overzicht van de indeling en aankleding van zijn woonkamer met open keuken. De keuken had hij zelf al uitgezocht. De rest van de indeling laat hij graag aan mij over. Hij ontvangt regelmatig vrienden en zit dan graag in een ruimte en gezellige zithoek. Wanneer hij  zijn familie ontvangt eten ze vaak samen, een royale eettafel is dus ook een wens. Hij houdt van een rustig interieur met industriële details. Ik heb voor een ruimtelijke opstelling gekozen  door alles vrij in de ruimte te zetten. De doorloop naar het terras aan de zijde van de grote glazen pui is vrij. In de industriële kast kan hij zijn souvenirs van de gemaakte reizen en zijn boeken kwijt. De kleuren warm bruin en zand geven sfeer en warmte. De grote groene planten en een uitgebalanceerd verlichtingsplan maken het af.

Please follow and like us:
Gerelateerde projecten
0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Interieurontwerp vrijstaande woning Oosterbeek moodboardInterieurontwerp woonhuis Doetinchem, indelingsadvies, kleuradvies