Dit gezin was helemaal uitgekeken op hun interieur. Ze wilden heel graag een complete make-over van hun keuken en woonkamer, maar met hergebruik van dierbare woonaccessoires. Maar dat bleek nog niet zo eenvoudig. De woonsmaken van beiden lagen nogal uiteen. Aan mij de vraag om hun interieur tot beider grote tevredenheid te ontwerpen.

Klant

Tussenwoning in Vleuten

Wat was de vraag

De opdrachtgevers, een jong gezin, wonen in een bestaande woning in een autoluwe en jonge woonwijk in Vleuten. Ze willen een complete make-over van de keuken, eet- en woongedeelte. Alles moet gebeuren. Een nieuwe vloer met vloerverwarming, een nieuwe keuken, graag stukken groter dan nu. Een grote eettafel waar aan geleefd kan worden en die in verbinding staat met de open keuken. Het woongedeelte is van ondergeschikt belang. Maar daar willen ze wel graag een intieme leef plek met 6 zitplaatsen, een tv, de grote kast voor alle spullen graag hergebruiken en een goede muziek luisterplek. Het huis is niet groot, dus dit was een hele uitdaging. Door een kleine muur weg te breken en de keuken deels in de woonkamer te plaatsen ontstaat er ineens een grote royale woonkeuken. Ook de deur naar de hal wordt van glas en daardoor ontstaat er meer licht en dus ruimtelijke beleving. Een hoge kast wordt doormidden gezaagd en naast elkaar geplaatst. Daardoor lijkt de ruimte ook rustiger en ruimtelijker. De sfeer is landelijk industrieel en heeft veel persoonlijkheid en karakter gekregen door de hobbies en liefde voor dierbare objecten een mooie plek te geven.

Please follow and like us:
Gerelateerde projecten
0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Interieurontwerp woonhuis Doetinchem, indelingsadvies, kleuradviesInterieurontwerp, zolder, werkkamer, slaapkamer, maatwerkkasten