Dit tuinhuis was totaal verwaarloosd, het stond zeker al twintig jaar leeg. Maar toen ik het zag wist ik meteen; dit heeft heel veel potentie om een prachtige ruimte te worden. Met een relatief klein budget door o.a. hergebruik van materialen uit het twintiger jaren woonhuis dat recentelijk verbouwd was, werd deze ‘schuur’ omgebouwd tot een heerlijke, licht en sfeervol tuinhuis.

 

Fotocredits: Stek magazine

Klant

G. van den Bosch

Wat was de vraag?

Sfeervol, licht en aangenaam tuinhuis met hergebruik van oude bouwmaterialen. Mogelijkheid om te verwarmen en in te kunnen zitten en slapen.

Gerelateerde projecten
Contact opnemen

We zijn momenteel even niet bereikbaar. Indien u een bericht stuurt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jantien

Not readable? Change text. captcha txt

Vul hier je zoekopdracht in