fbpx

Stylingadvies

Ben je niet tevreden met de sfeer in je huis? Is het onpersoonlijk of ongezellig? Vind je het maar een rommeltje? Met een stylingadvies krijg je eenvoudige oplossingen voor de aanpassing van je woonruimte door de aanschaf van woonaccessoires zoals, een vloerkleed, gordijnen, een andere kleur op de wand of misschien wel een kast op maat. Ik help je te zoeken naar de stijl die bij jou of jullie past door het geven van praktische en creatieve adviezen.

Indien je je (vakantie)huis wilt verhuren of verkopen kan het ook slim zijn om het advies van een interieurstylist in te roepen. Wanneer je huis er eigentijds, aantrekkelijk, licht en opgeruimd uit ziet, verhuur of verkoop je je huis vele malen makkelijker. Een interieuradvies is in dat geval al snel terugverdiend!

Tijdens ons eerste persoonlijke (gratis) kennismakingsgesprek kom ik graag achter jou of jullie woonstijl en bespreken we de oplossingen die ik kan bieden binnen jullie budget. Hierna stuur ik je een passende offerte.

  • Uitgebreid inventarisatiegesprek
  • Moodboard
  • Schets van de woonruimte
  • Voorstel voor kleurgebruik
  • Uitgewerkte lijst met meubels en woonaccessoires
  • Eindpresentatie met uitgewerkt plan

Kosten per ruimte: € 495,-*

Ik leg je hier graag meer uit over de werkwijze. Nieuwsgierig naar eerdere projecten en recensies van klanten? Neem een kijkje in mijn portfolio.

*Prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten à 0,25/km.

tiny house, verbouwing, verbouwen, tuinhuis, oude kachel, hergebruik, reuse, reduce, recycle, groenwonen, buitenleven, buitenwonen, ecowonen, interieurontwerp, interieuradvies, interieurstylist, Didam, Zevenaar, Montferland, Gelderland, persoonlijkwonen

Fotocredits: Stek magazine

Contact opnemen

We zijn momenteel even niet bereikbaar. Indien u een bericht stuurt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jantien

Not readable? Change text. captcha txt

Vul hier je zoekopdracht in