Werkwijze

Onderstaande stappen gelden voor het interieurontwerp en stylingadvies.

Kennismaking

De eerste ontmoeting. Ik leer je woonwensen en je budget kennen en ik leg mijn werkwijze uit. Ik maak een offerte. Dit alles is gratis en geheel vrijblijvend.

Inventarisatiegesprek

Je bent akkoord met de offerte. In het inventarisatiegesprek ga ik van alles aan je vragen, mede aan de hand van door jou ingevulde vragenlijsten en een persoonlijk moodboard. Ik doe dit om zo goed mogelijk te weten te komen wat bij jou past. Ik maak foto’s en neem de maten van de ruimte.

Sfeer en schetsen

Ik ga aan het werk met de informatie en maak de eerste schetsen en plattegronden. Ook maak ik een moodboard om de sfeer aan te geven. Ik vertaal jouw wensen en de afspraken in een ‘Programma van Eisen”.

Tussentijdse presentatie

Ik kom bij je langs om de eerste ideeën en schetsen van het interieuradvies met je te bespreken. Er worden eventuele aanpassingen gedaan.

fotoshoot-upcycled-lampen-vanessa-styling-4
Voorbeeld van een uniek en persoonlijk interieurmeubelstuk. Deze bijzettafel is gemaakt van oude kaaskisten die een erfenis zijn. Daarop een mooie bos bloemen en persoonlijke herinneringen.

Fotocredits: Stek magazine

Eindontwerp

Het ontwerp wordt definitief en tot in detail uitgewerkt. Indien nodig vindt er uiteraard nog overleg plaats. Het plan wordt helemaal naar jullie wens gemaakt!

Finale presentatie

In een eindpresentatie wordt het definitieve plan besproken, dit uitgewerkte ontwerpadvies mogen jullie houden. Jullie kunnen aan de slag!

Follow-up

Mocht je het fijn vinden dan kan ik jullie begeleiden tijdens de uitvoering van het project. Als shopcoach kan ik jullie ook helpen met het uitzoeken van de benodigde meubels en materialen. Wanneer het plan helemaal is afgerond kom ik graag terug om het eindresultaat te bewonderen!

Contact opnemen

We zijn momenteel even niet bereikbaar. Indien u een bericht stuurt nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Jantien

Not readable? Change text. captcha txt