interieur-kleuradvies-esther-en-rik-21
dsjbr
fotoshoot-upcycled-lampen-vanessa-styling-4

Werkwijze

Verbouwen of verhuizen moeilijk en spannend? Dat is het vaak wel. Maar geen nood, ik ga met heel veel plezier voor je aan de slag en help je stap voor stap. Ik vertel je hier welke stappen er worden gezet wanneer ik een interieurontwerp voor je mag maken. We doen het samen, want het is natuurlijk erg belangrijk dat ik een interieurplan maak dat helemaal bij jou past. Jij moet je er 100% in herkennen. Ik zal dan ook veel vragen gaan stellen en je ook een kleine, maar hele leuke, huiswerkopdracht geven.

Interieuradvies Make-over bungalow Huissen
portret-woonkamer-in-spiegelbeeld-a-218-kopie

Stap 1 – Gratis eerste kennismakingsgesprek

De eerste ontmoeting. Ik leer je woonwensen en je budget kennen en ik leg mijn werkwijze uit. Ik maak hierna een maatwerk offerte. Dit alles is gratis en geheel vrijblijvend. Ik vind het belangrijk dat we elkaar persoonlijk leren kennen, immers je moet wel een goed gevoel hebben bij mij als persoon en er vertrouwen in hebben dat ik degene ben die jou kan helpen.

Sfeer bepalen door het maken van een moodboard

Stap 2 – Inventarisatiegesprek

Je bent akkoord met de offerte. In het inventarisatiegesprek ga ik van alles aan je vragen, mede aan de hand van door jou ingevulde vragenlijsten en het door jou gemaakte moodboard. Ik doe dit om zo goed mogelijk te weten te komen wat jouw woonwensen zijn en je woonstijl is. Ik maak foto’s en neem de maten van de ruimte.

Bron: pinterest

designstudio-jantien-broere-interieurontwerp

Stap 3 – Sfeer en schetsen

Ik ga aan het werk met de informatie en maak de eerste schetsen en plattegronden. Ook maak ik een moodboard om de sfeer aan te geven. Ik vertaal jouw wensen en de afspraken in een ‘Programma van Eisen”.

interieurontwerp-woonhuis-moodboard-gelderland

Stap 4 – Tussentijdse presentatie

Ik kom bij je langs om de eerste ideeën en schetsen van het interieuradvies met je te bespreken. Er worden eventuele aanpassingen gedaan.

Nederland, Didam, 19 januari 2019
Binnenkijken bij Jantien Broere (48), Geert van den Bosch (54), Puck van den Bosch (17), Joep Polman (17) en Bram Polman (20)

Stap 5 – Eindontwerp

Het ontwerp wordt definitief en tot in detail uitgewerkt. Indien nodig vindt er uiteraard nog overleg plaats. Het plan wordt helemaal naar jullie wens gemaakt!

interieurontwerp-woonhuis-meubelplan-gelderland

Stap 6 – Finale presentatie

In een eindpresentatie wordt het definitieve plan besproken. Ik neem eventueel de materiaal stalen en verfstalen mee. Dit uitgewerkte ontwerpadvies op A3 formaat, uiteraard op recycled papier, mogen jullie houden. Jullie kunnen nu zelf aan de slag!

designstudio_jantienbroere_sfeerfoto6

Stap 7 – Follow up

Mocht je het fijn vinden dan kan ik jullie begeleiden tijdens de uitvoering van het project. Als shopcoach kan ik jullie desgewenst ook helpen met het uitzoeken van de benodigde meubels en materialen. Wanneer het plan helemaal is afgerond kom ik graag terug om het eindresultaat te bewonderen!

designstudio_jantienbroere_sfeerfoto9
designstudio_jantienbroere_sfeerfoto5
designstudio_jantienbroere_interieuradvies-5
fotoshoot-stek-magazine-tuinhuis-upcycled-interieurontwerp-5
0