Workshop moodboard maken

 In Buitenleven, Design, Fotografie, Interieurontwerp, Interieurstyling, Lifestyle, Tuinhuis, Verbouwing, Wonen

Voorbeeld van een moodboard

interieurontwerp moodboard interieuracademie

COCO-MAT Arnhem

coco-mat-arnhem-moodboard-workshop

Moodboard voor bungalow in Huissen

moodboard interieuradvies bungalow Huissen

Leer in 2,5 uur hoe jouw huis een fijne plek wordt!

Schrijf je nu in voor de workshop ‘Moodboard maken’!

Ben je uitgekeken op de sfeer in huis? Wil je nu eindelijk eens een de muren een andere kleur geven of de woonkamer of slaapkamer anders inrichten? Zou je graag van je huis je droomhuis maken? Met een workshop Moodboard maken zet je daartoe de allereerste en belangrijke stap.

Concrete tips voor je eigen huis

Tijdens een inspirerende middag gaan we aan de slag met het maken van een moodboard. Aan het einde van de middag ga je naar huis met nuttige en concrete tips voor je eigen huis!

Een moodboard is een collage; een verzameling foto’s en afbeeldingen die in één oogopslag laat zien welke sfeer je in een interieur wil neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurontwerp.

Door het maken van een moodboard krijg je een duidelijk beeld wat je wel, en niet, mooi vindt. Met een moodboard kan je weloverwogen keuzes maken bij de inrichting van jouw huis.

Hoe maak je een moodboard?

Tijdens deze avond vertel ik jullie meer over het maken van een moodboard en over de verschillende woonstijlen. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Vergeet niet foto’s van je interieur mee te nemen die we als basis bij het moodboard kunnen gebruiken!

Interieurvragen

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van persoonlijke interieur vragen. Omdat er plek is voor maximaal 8 deelnemers is er voldoende tijd voor het beantwoorden van jullie vragen. Ik denk met jullie mee in het gebruik van kleur, meubilair en accessoires.

Waar, wanneer, wie?

Door wie?  de workshop wordt verzorgd door Jantien Broere van Designstudio Jantien Broere uit Didam. Ze is een gediplomeerd en ervaren interieurontwerper en styliste en kan je met haar kennis en kunde goed op weg helpen.

Wanneer? Zaterdag 23 maart van 14.00 tot 17.00 uur

Waar?  in de prachtige woonwinkel COCO-MAT in Arnhem

Meld je via deze link aan voor:Ticket Eventbrite workshop Moodboard Arnhem

Kosten: 29,50 inclusief materiaal, koffie/thee/drankje en lekkers en toeslag ticketkantoor.

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten
Showing 8 comments
 • Michelle
  Beantwoorden

  Onder het genot van een lekker hapje en drankje ruim 2,5 uur bij Jantien de workshop ‘Moodboard maken’ gevolgd. Het enthousiasme en passie voor het vak stralen van Jantien af waardoor ik zelf ook weer gemotiveerd raakte om aan de slag te gaan met de inrichting van onze woonkamer! Jantien nam ruim de tijd om mee te denken en gaf her en der ook advies en tips waar je wat mee kunt. De moodboard is super leuk geworden, nu nog in de praktijk brengen!

  • Jantien Broere
   Beantwoorden

   Bedankt voor je leuke en positieve reactie Michelle! Het was zeker een hele geslaagde avond, bedankt voor je deelname en ik weet zeker dat je van jullie woonkamer iets heel moois gaat maken!

 • Gesina
  Beantwoorden

  Woensdag 25 april mijn gewonnen workshop ‘Moodboard maken’ gehad. Onder genot van hapje en een drankje, een zeer leerzame en vooral gezellig avond gehad. Eerst een duidelijke uitleg gehad waarna we aan de slag konden. Ook de resultaten van de overige deelnemers waren zeer inspirerend. Nu nog mijn moodboard in praktijk gaan brenge. Bedankt Jantien, voor je enthousiasme en motivatie. Succes met je bedrijf!

  • Jantien Broere
   Beantwoorden

   Dank je wel voor je gezellige deelname aan de workshop Gesina! Je hebt zelf ook zeker een hele positieve bijdrage geleverd en de zolderkamer voor je dochter wordt vast en zeker prachtig!

 • Els Varwijk
  Beantwoorden

  Laat je verrassen door Jantien.
  Een heerlijke avond vol met ideeën, tips en weetjes die begint met een warm onthaal met koffie en wat lekkers.
  Op het einde van de avond ga je naar huis met een moodboard helemaal door jezelf gemaakt. Super.

  • Jantien Broere
   Beantwoorden

   Dank je wel Els! Het was ook een verrassende avond! Wat een mooie resultaten hebben jullie laten zien. Dit moet een goed begin zijn om van je huis iets heel moois te gaan maken. Succes en bedankt voor je deelname! Jantien

 • Sanne van Kempen-Hagen
  Beantwoorden

  Afgelopen woensdagavond heb ik genoten van mijn gewonnen workshop moodboard maken bij Jantien.
  Heerlijk om aan de slag te gaan met een blanco prikbord en daar gaandeweg kleuren, structuren en materialen aan toe te voegen om dè sfeer te creëren voor onze woonkamer. Bedankt voor de inspiratie, tips, materialen, gezelligheid en heerlijke hapjes. Wij zijn een stukje op weg naar een gezelligere woonkamer. Groetjes,

  • Jantien Broere
   Beantwoorden

   Bedankt voor je reactie Sanne! Het was voor mij ook genieten deze avond, fijn en mooi om te zien dat je zo’n mooi resultaat hebt weten te bereiken. Succes met de verdere aanpassingen in jullie woonkamer!

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Perspectief tekening 2D interieurontwerp