Met een workshop moodboard maken creëer je je eigen droomhuis.

 In Design, interieur workshop, Interieuradvies, Interieurontwerp, Interieurstyling, Lifestyle, Make-over, persoonlijk wonen, Verbouwen, Verbouwing, verbouwing huis, verhuizen, Wonen, woonstijl

Dit moodboard maakte Michelle

moodboard, interieur, workshop, Arnhem, woonwinkel, COCO-MAT, droomhuis, woonwensen, interieuradvies, DIY

COCO-MAT Arnhem

workshop, interieur, moodboard maken. interieuradvies, ontdek je eigen woonstijl, metamorfose, verhuizen, verbouwen, wonen, woonadvies, cocomat, Arnhem, Gelderland

Moodboard WabiSabi stijl

Moodboard, interieur, wabisabi, woonstijl, ontdek je eigen woonstijl, workshop, Arnhem, Gelderland, woonwinkel, COCOMAT, DIY, woonadvies, woonworkshop

De gezellige woonwinkel COCO-MAT Arnhem

coco-mat-arnhem-moodboard-workshop

Zo creëer jij je eigen droomhuis!

De eerste stap naar jouw droomhuis.

Droom je ook van een prachtig huis, een woonkamer waarin je je helemaal thuis voelt. Een woning waar je elke dag blij van wordt en welke je een warm en aangenaam gevoel geeft?

In woonprogramma’s op tv en in de woonbladen zie je de meest mooie huizen en interieurs. En het liefst zou je stiekem ook wel een metamorfose van je huis willen. Vraag je je ook regelmatig af hoe creëer ik nu mijn droomhuis?

Uitgekeken op je interieur, ga je verbouwen of verhuizen?

Je bent niet meer tevreden, je bent wellicht uitgekeken op de kleuren in huis, de meubels zijn ook niet meer van deze tijd en het oogt allemaal misschien wat rommelig in huis. Maar je vraagt je af hoe je dat kunt realiseren. Waar moet je beginnen om je huis om te toveren tot jouw eigen plek die helemaal voelt als jouw thuis?!

Help! Mijn vriend(in) heeft een andere woonstijl.

Het komt ook nogal eens voor dat je vriend of vriendin een hele andere woonsmaak heeft dan jij. Je ziet er al tegenop om samen naar een woonwinkel of woonbeurs te gaan omdat je bang bent dat je er bijna ruzie om krijgt. Misschien houdt je partner van een stoere en industriële stijl en jij juist meer van een modern huis met ruimte en rust. Hoe krijgen we nu dan eenheid en harmonie in ons interieur vraag jij je af?!

Hoe vind ik mijn eigen woonstijl?

Er is tegenwoordig zoveel aanbod op het gebied van wonen, er zijn talloze woonprogramma’s, woonbladen en binnenkijkers op social media. Je ziet door de bomen soms het bos niet meer. Je vraagt je misschien zelfs wel af wat jouw woonstijl eigenlijk is… Laat staan hoe je dan je huis nog zo kunt gaan inrichten en stylen dat het helemaal klopt en goed voelt.

De workshop moodboard maken helpt je om jouw woonstijl te ontdekken.

Het is heel normaal dat je met al deze woonvragen worstelt. Het is vaak ook erg lastig om voor jezelf een oplossing voor je woonvragen te vinden. Gelukkig heb ik een oplossing! Ik geef op zaterdagmiddag 23 maart wederom een workshop moodboard maken.

Waarom een workshop moodboard maken?

Middels het maken van een moodboard leer jij je woonsmaak kennen, je gaat door het maken van een collage ontdekken welke woonstijl bij jouw past. Je verzamelt allemaal beelden uit tijdschriften. Hiermee ga je een collage maken. Wanneer het moodboard klaar is ga ik je advies geven en daarna weet je hoe jij je huis wilt gaan inrichten en aanpassen. Dit moodboard helpt je verder bij het maken van alle keuzes die je wilt maken bij de inrichting van je huis. Zeker weten dat je hiermee de eerste en belangrijkste stap gaat zetten in het creëren van jouw eigen droomhuis!

Meld je snel aan!

Schrijf je nu snel in via deze link, omdat ik iedereen genoeg aandacht wil geven zijn het aantal plaatsen beperkt.

Waar, wanneer, wie?

Door wie?  de workshop wordt verzorgd door Jantien Broere van Designstudio Jantien Broere uit Didam. Ze is een gediplomeerd en ervaren interieurontwerper en styliste en kan je met haar kennis en kunde goed op weg helpen.

Wanneer? Zaterdag 11 september 2021 van 13.00 tot 16.00 uur

Waar?  in de prachtige woonwinkel COCO-MAT in Arnhem

Ja, ik  meld me graag aan! Klik op deze link: Ticket Workshop Moodboard Maken

Kosten: 37,50 inclusief materiaal, koffie/thee/drankje en lekkers en toeslag ticketkantoor.

Please follow and like us:
Aanbevolen berichten

Laat een reactie achter

0
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

piet hein eek, hergebruik, sustainable, circulair, interieurontwerp, interieuradvies, onterieurontwerper, duurzaamtiny house, tuinhuis, verbouwing, tuin, groenwonen, ecowonen, verbouwen, hergebruik, oudebouwmaterialen, aannemer, interieuradvies, interieurontwrp, Montferland, metamorfose, binnenkijken